Stemningsbillede

BYGGEPLADSINSTALLATIONER

Vi har 20 års erfaring fra byggepladser med projekt- og ressourcestyring af interim anlæg til EL, varme, vand eller overvågning. Vi har erfaring med de løsninger, der holder og vi er specialister i komplekse anlæg og løsninger, som matcher dine specifikke behov.

 

Dårlige løsninger er alt for dyre, selvom de er midlertidige.

Med vores tætte tilknytning til entreprenørbranchen har vi over en lang årrække opbygget solid erfaring med optimale byggepladsløsninger. Vi er vant til at arbejde på byggeplads og ved, at disse anlæg fører et hårdt liv, og vi har et godt greb om, hvordan tingene fungerer bedst under disse forhold. Vi ved også, at tabt produktionstid koster penge, hvis de midlertidige forsyningsanlæg til byggepladsen ikke fungerer 100 % eller ikke er lavet ordentligt. Vi kan hjælpe dig med alle installationer, og har en bred og stor materielbeholdning til alle installationer på eje, leje eller tilbagekøbsbasis.

Udover materiel og installationer kan vi hjælpe dig med input til byggesagens sikkerhedsplan. Vi udfører også lovpligtige eftersyn af anlæggene, så du har den nødvendige dokumentation overfor myndighederne på plads.

Tømrer teams til alsidigt arbejde

Med vores dygtige og engagerede tømrer udfører vi alle former for interim lukninger af klimaskærmen, sikkerhedsrækværk, platforme, trapper og andre sikkerheds foranstaltninger, som sker i et tæt samarbejde med byggeledelsen og sikkerhedsafdelingen. Vi værner også om alles sikkerhed på arbejdspladsen og supplerer som en naturlighed til forebyggelse af arbejdsulykker. Yderligere udfører vi almindelige forfaldne byggeplads opgaver som adgangsveje, stier, hegn, overdækninger, vedligehold og giver gerne en ekstra hånd til pladsens kollegaer i pressede situationer.

 

Vil du vide mere
Vil du vide mere

Kontakt os for et uforpligtende besøg.

Finn Handberg
M: 41 70 40 72
fhd@jt3.dk

 

TØMRER OG SNEDKER
TØMRER OG SNEDKER

Kvalitet, effektivitet og det gode håndværk

Læs mere

BRAND/ABA/PORTE OG DØRE
BRAND/ABA/PORTE OG DØRE

Brandsikring er et lovpligtigt område, som desværre ofte er overset. Vi er specialiseret indenfor netop dette område.

Læs mere