Stemningsbillede

EL

Vi tilbyder planlagt og systematisk vedligeholdelse og service af dine el tekniske anlæg. Få stabil anlægsdrift med en serviceløsning, der er tilpasset dine individuelle behov.

Planlæg vedligeholdelsen af dine el tekniske anlæg - ABA - ABDL - Flugtvejsbelysning - El tjek mm., så har du færre bekymringer.

 

Regelmæssig service og forebyggende, systematisk vedligeholdelse bevarer værdien af dine anlæg og giver en driftssikker hverdag. Derudover er du fri for at tænke på, hvornår hvad skal efterses eller repareres. Når du indgår en serviceaftale med os omkring service af dine el tekniske anlæg, sørger vi for, at tingene sker, når de skal ske. Vi tilbyder individuelle servicepakker, der er tilpasset dine behov - også på de enkelte anlægstyper. Serviceaftalen laver vi på grundlag af din drifts situation, dine driftskrav og dine driftsomkostninger. Vi rådgiver dig også om de muligheder, vi ser for drifts- eller energioptimering af dine tekniske anlæg. Med en serviceaftale er du desuden sikret, at du overholder de lovpligtige eftersyn. Vi sørger for disse eftersyn og kontroller og indestår for dine anlægs funktionsduelighed.

 

Vil du vide mere
Vil du vide mere

Kontakt os for et uforpligtende besøg, hvor vi kan drøfte, hvordan din serviceløsning kan sammensættes.

EL-AFDELINGEN
Søren Gundorph (billedet)
M: 41 70 41 51
sgu@jt3.dk eller

SERVICEAFTALER
Henrik Pedersen
M: 41 70 49 54
hp@jt3.dk

 

VEDLIGEHOLD AF EL/VVS/DØRE OG PORTE
VEDLIGEHOLD AF EL/VVS/DØRE OG PORTE

Vi sørger for at planlægge vedligeholdelsen af dine anlæg, så du ikke skal bruge tid på det. Få en skræddersyet drifts- eller servicepakke.

Læs mere

TØMRER OG SNEDKER
TØMRER OG SNEDKER

Kvalitet, effektivitet og det gode håndværk

Læs mere