Stemningsbillede

TØMRER OG SNEDKER

Kvalitet, effektivitet og det gode håndværk

Vi er en troværdig og effektiv virksomhed, der altid garanterer en god pris. Hos os er det en selvfølge, at kvalitet og det gode håndværk er i orden!

Vores fokus er at levere det gode og seriøse håndværk indenfor store og små opgaver - hvad enten det er nybygning, tilbygning, ombygning eller renovering.

 

Vi er en moderne tømrerforretning, der altid er opdateret i forhold til de nyeste værktøjer og materialer. Vi tilbyder altid vores kunder den optimale løsning indenfor al tømrerarbejde og snedkerarbejde - stort som småt, med stor vægt på en høj håndværksmæssig kvalitet og standard.

 

Vores kundekreds er alsidig og omfatter flere forskellige brancher som bla. Er entreprenør, erhvervskunder, boligselskaber og den offentlige sektor.

Tømrer teams til alsidigt arbejde

Med vores dygtige og engagerede tømrer udfører vi alle former for interim lukninger af klimaskærmen, sikkerhedsrækværk, platforme, trapper og andre sikkerheds foranstaltninger, som sker i et tæt samarbejde med byggeledelsen og sikkerhedsafdelingen.
Vi værner også om alles sikkerhed på arbejdspladsen og supplerer som en naturlighed til forebyggelse af arbejdsulykker.
Yderligere udfører vi almindelige forfaldne byggeplads opgaver som adgangsveje, stier, hegn, overdækninger, vedligehold og giver gerne en ekstra hånd til pladsens kollegaer i pressede situationer.

 

Vil du vide mere
Vil du vide mere

Hvis du ønsker mere information om tømrer- og snedkerarbejde, så kontakt venligst:
Carsten Brysting
M: 41 70 44 64
cby@jt3.dk

 

BYGGEPLADSINSTALLATIONER
BYGGEPLADSINSTALLATIONER

Interim anlæg til EL, varme, vand eller overvågning på byggepladser. Vi har erfaringerne med de løsninger, der holder.

Læs mere

BRAND/ABA/PORTE OG DØRE
BRAND/ABA/PORTE OG DØRE

Brandsikring er et lovpligtigt område, som desværre ofte er overset. Vi er specialiseret indenfor netop dette område.

Læs mere