Stemningsbillede

Pressemeddelelse d. 29. december 2015

 

JT3 klima A/S køber afdeling fra entreprenørgigant.

 

Den 1. januar 2016 overtager JT3 klima NCCs afdeling, kaldt Teknik service, og styrker dermed sit arbejde med energioptimering og klimavenlige løsninger. Afdelingen vil køre videre under navnet JT3 energi A/S. 


Med købet af Teknik service, som er en del af energirenoveringsafdelingen i NCC Construction Danmark styrker JT3 klima A/S sit fokus på energioptimering som er en vigtig del af en langsigtet strategi. 

 

"Klimavenlig energirenovering har længe været et centralt fokusområde i JT3 klima, og med købet af NCCs Teknik service har vi nu mulighed for at tage vores vision til nye højder" siger Thorkild Steen Andersen, administrerende direktør i JT3 klima. "Vi vil være den fortrukne leverandør af klimavenlige og energieffektive løsninger - både til privatboliger og virksomheder, derfor er købet et vigtigt skridt i vores strategi". 

 

"JT3 klima har i årevis haft et langt og godt samarbejde med NCC, og vi glæder os til Teknik service nu bliver en del af JT3-familien", udtaler Thorkild Steen Andersen. Afdelingen har primært beskæftiget sig med energioptimering, service og vedligeholdelse af tekniske anlæg, som en del af enheden Energirenovering i NCC Construction Danmark. Den tidligere afdelingsleder Carsten Brysting bliver partner i JT3 energi. "Sammen med JT3 klima styrker vi vores kompetencer og får mulighed for udelukkende at koncentrere os om vores forretningssegment og styrker vores eksisterende samarbejde" udtaler Carsten Brysting. 

 

JT3 energi vil beskæftige sig med energioptimering, byggepladsinstallationer, branddøre og porte, solceller, service og vedligeholdelse af tekniske anlæg mm. 

 

Samtlige 30 medarbejdere har fået tilbudt ansættelse i JT3 energi. Selskabet vil forsat have adresse i lokalerne i Skovlunde og beholde de samme telefonnumre - herunder også døgnvagtnummeret. 

 

For yderligere information: 


Thorkild S. Andersen, adm. direktør, 40789250, tsa@jt3.dk

 

Værelse