Stemningsbillede

Spjældmontør til ventilation

 

I JT3 klima A/S giver vi medarbejderne ansvar for og medbestemmelse over deres daglige opgaver. Vi investerer i kompetenceudvikling og vægter højt at være en arbejdsplads, hvor medarbejderne er mere end bare et nummer. Vi arbejder i en afslappet atmosfære og har et godt sammenhold. Vi prioriterer at have en fast stab af medarbejdere samt stabile og ordnede forhold.

 

Til vores serviceafdeling i Farum søger vi i øjeblikket en erfaren ventilationsspjældmontør, der kan indgå i vores team af dygtige spjældmontører, der servicerer vores kunder.

 

Din profil


Vi søger en erfaren person, der brænder for faget og udstråler faglig kompetence. Du har arbejdet som spjældmontør i flere år og har en bred og dybdegående ventilationsfaglighed.

 

Du følger opgaverne til dørs og står indenfor kvaliteten af dit arbejde. Du har personlig integritet og er meget bevidst om det ansvar, der følger med din direkte kundekontakt. Derudover behersker du dansk i skrift og tale.

 

Din person


Du kan lide at arbejde i en travl atmosfære, hvor vi kommunikerer venskabeligt og direkte.

 

Du kan håndtere flere opgaver samtidigt uden at slække på kvaliteten af dit arbejde, og du trives med at have flere bolde i luften.

 

Du formår at sige til og fra. Du er en holdspiller der i udpræget grad også kan arbejde selvstændigt og tage ansvar.

 

Du udstråler ro og kompetence, også i pressede situationer. Du er resultatorienteret og tager hensyn til opgavens bundlinje, når du disponerer.

 

Kvalifikationer & Uddannelse


Du har en håndværksmæssig baggrund og har suppleret din uddannelse løbende med relevant viden og kurser indenfor ventilation. Kan indregulere et ventilationsanlæg og evt. er VENT-Montør

 

Interesseret?

Vi tilbyder dig ansættelse i en virksomhed der er i udvikling og hvor du vil få rig mulighed for at udvikle dine kompetencer. Du vil indgå i et hold af meget kompetente kollegaer, der sætter en ære i høj faglighed.

 

Gode muligheder for videreudvikling af dine kvalifikationer.

Attraktive løn- og ansættelsesforhold.

Overenskomst med Tekniq samt pension & sundhedsforsikring.

 

Send en kort ansøgning til:

JT3 klima A/S

Hirsemarken 2 - 4

3520 Farum

Tlf.45 42 42 44

 

Att: Carsten Trangeled ct@jt3.dk

 

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommende til at kontakte 0s.

 

JT3 klima A/S et moderne Ventilations og Kølefirma med egen serviceafdeling, hvor alle medarbejderne er trimmet til at yde ægte kundeservice. På denne måde har vi skabt en kundekreds over hele Sjælland, som bruger os igen og igen.

Værelse