Stemningsbillede

Projekterende Projektleder til ventilation & køling

Anlægsafdeling

JT3 Klima A/S ekspanderer og søger derfor en Projekterende Projektleder. Fra din arbejdsplads i vores nye lækrelokaler på kontoret i Farum, kommer du til at indgå i en virksomhed, der er præget af professionalisme, stor ansvarsfølelse - både overfor opgaverne, og vore kunder - og et godt sammenhold blandt kollegaer.

Du skal arbejde med udvikling, projektering og dimensionering ventilations- og køleanlæg. Du vil få ansvaret for flere projekter af gangen, både store og små. - Der vil på sagerne være tilknyttet en Udførende Projektleder, som tager sig af opgaverne på pladsen med montørerne mv. Du vil få ansvaret for udarbejdelse af bygbare projekter i samarbejde med kunden samt dele af indkøb/forhandlinger med leverandører.

Arbejdsopgaver:

  • Udvikling af energirigtige ventilationsløsninger
  • Projektering af ventilationsanlæg i samarbejde med kunden, rådgivere og firmaets andre ansatte
  • Dimensionering af ventilationsanlæg så som luftmængder, tryktabs- og lydberegninger
  • Indgå i projektet med kontakt til bygherre, rådgivere og koordinering med andre faggrupper samt at deltage i projekteringsmøder
  • Indkøb at materialer og underentreprenørydelser
  • Kvalitetssikring af egne og andres projekter
  • Udarbejdelse af DV og APV

Personprofil:

Du har en baggrund som Ingeniør eller lign. og er faglig stærk indenfor ventilation og køling, gerne med 5-10 års erfaring.

Du skal have et højt energiniveau, være resultatorienteret og klar til at yde en god service til vore kunder i forbindelse med udarbejdelse af de rigtige ventilations- og køleløsninger.

Der lægges stor vægt på at du er grundig, har høj faglig forståelse og en disciplineret tilgang til opgaverne, for at finde den bedste løsning til vore kunder.

Du kan arbejde struktureret og kan arbejde selvstændigt samt bruge resten af afdelingen til sparring/udvikling i forbindelse med projektering af ventilations- og køleopgaverne. Du skal være udadvendt og have en direkte kommunikationsform.

Du skal have et ønske om faglig udvikling gennem arbejdet. Have lyst til at fokusere på at arbejde med energioptimeringer og alternative løsninger indenfor faget.

Du har gyldigt kørekort til bil

Da arbejdet foregår på Sjælland forventes du at bo her.

Vi tilbyder:

Et attraktivt og udviklende job i en spændende virksomhed, hvor du selv er med til at forme din hverdag, og hvor omgangstonen er god og uformel.

Attraktiv lønpakke bestående af fast løn, pension, sygeforsikring og frokostordning.

Tiltrædelse snarest mulig.

Ansøgning:

Ansøgning og CV mailes til Anlægschef Susanne Brumé Haacks sha@jt3.dk mærket "Projekterende Projektleder" i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Susanne Brumé Haacks på telefon 45 42 42 44 eller mail sha@jt3.dk.

Ansøgning sendes snarest idet ansøgningerne behandles løbende.

Værelse