Stemningsbillede

Projektudvikler indenfor ventilation og køling

Anlægsafdeling

JT3 Klima A/S ekspanderer og søger derfor en Projektudvikler i nyoprettet stilling. Fra vores lækre nye lokaler på kontoret i Farum, kommer du til at indgå i en virksomhed, der er præget af professionalisme, stor ansvarsfølelse - både overfor opgaverne, og vore kunder - og et godt sammenhold blandt kollegaer.

Du skal arbejde med udvikling og salg af ventilations- køleløsninger i samarbejde med vore kunder. Du vil komme til at arbejde selvstændigt eller i teams med kalkulatører, Projekterende Projektledere alt afhængigt at tilbuddets størrelse. 

Arbejdsopgaver:

  • Udvikling af energirigtige ventilationsløsninger
  • Indgå i projektet med kontakt til bygherre, rådgivere og koordinering med andre faggrupper samt at deltage i projekteringsmøder
  • Kvalitetssikring af egne og andres projekter
  • Granskning af indkomne udbudsmaterialer
  • Opmåling og mængdeudtag
  • Deltagelse i formøder, besigtigelser ol.
  • Kalkulationer udføres i Excel og CalWin
  • Indhentning af tilbud fra underleverandører
  • Udarbejdelse af tilbudsbilag

Personprofil:

Du har en baggrund som Ingeniør eller lign. og er faglig stærk indenfor ventilation og køling, gerne med 8-10 års erfaring.

Du skal have et højt energiniveau, være resultatorienteret og klar til at yde en god service til vore kunder i forbindelse med udarbejdelse af de rigtige ventilations- og køleløsninger.

Der lægges stor vægt på at du er grundig, har høj faglig forståelse og en disciplineret tilgang til opgaverne, for at finde den bedste løsning til vore kunder.

Du kan arbejde struktureret og kan arbejde selvstændigt samt bruge resten af afdelingen til sparring/udvikling i forbindelse med projektering af ventilations- og køleopgaverne. Du skal være udadvendt og have en direkte kommunikationsform.

Du skal have et ønske om faglig udvikling gennem arbejdet. Have lyst til at fokusere på at arbejde med energioptimeringer og alternative løsninger indenfor faget.

Du har gyldigt kørekort til bil.

Da arbejdet foregår på Sjælland forventes du at bo her.

Vi tilbyder:

Et attraktivt og udviklende job i en spændende virksomhed, hvor du selv er med til at forme din hverdag, og hvor omgangstonen er god og uformel.

Attraktiv lønpakke bestående af fast løn, pension, sygeforsikring, frokostordning og firmabil.

Tiltrædelse snarest mulig.

Ansøgning:

Ansøgning og CV mailes til Anlægschef Susanne Brumé Haacks sha@jt3.dk mærket "Projektudvikler" i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Susanne Brumé Haacks på telefon 45424244 eller mail sha@jt3.dk.

Ansøgning sendes snarest idet ansøgningerne behandles løbende.

Værelse