Menu Luk
Villaventilation
VI SØRGER FOR ET BEDRE INDEKLIMA I DIN BOLIG. DER ER TRE MÅDER AT GØRE DET PÅ: SELVBYG, MEDBYG ELLER TOTALBYG.

Villaventilation

Vi har mere end 30 års erfaring med projektering og montering af ventilationssystemer til private boliger. Med omkring 100 installationer om året er vi en af de største leverandører på markedet. Det gør os til en af de mest efterspurgte leverandører indenfor villaventilation.

Lindab autoriseret partner

JT3 klima er autoriseret Lindab partner på Sjælland, og det kan du læse mere om dette her

Produktuafhængighed

Vi er produktuafhængige og sælger blandt andet mærker som:

Hvis du ønsker mere information om ventilationsløsninger, har spørgsmål eller gerne vil have et uforpligtende tilbud, så kontakt Jakob Skovborg Frederiksen på telefon 4542 4244.

indeklima

Luften i de rum, hvor vi opholder os har stor betydning for vores trivsel og velvære. Et godt og sundt indeklima med frisk luft påvirker os positivt. Vi føler os bedre tilpas og får større overskud.

finansiering

Hvorfor vente?

Vi klarer finansieringen nemt og hurtigt.

Gør det selv

I Gør-Det-Selv-pakken står vi for projekteringen af dit anlæg. Når vi har analyseret dit hus, og dine behov, projekterer og tegner vi dit anlæg, så du ikke skal tænke på den del af opgaven. Montage af anlægget står du til gengæld selv for, og du kan gå i gang så snart vi har leveret materialerne. Efterfølgende kommer vi ud og gennemgår anlægget, starter op og indregulerer det, således at der er balance mellem den udsugede luft og den indblæste luft.

Medbyg

I medbygger-pakken står vi for projekteringen af dit anlæg. Når vi har analyseret dit hus og dine behov, projekterer vi dit anlæg, så du ikke skal tænke på den del af opgaven. Montage af anlægget er et samarbejde mellem dig og vores montører, hvor du hjælper montøren med montagen. Montøren starter anlægget op og indregulerer det, således at der er balance mellem den udsugede luft og den indblæste luft.

Totalbyg

I total-pakken står vi for det hele, lige fra projekteringen til aflevering af anlægget. Du skal blot glæde dig til at få forbedret dit indeklima. Et totalbyg projekt tager typisk 3-4 dage, afhængig af projektets størrelse.