Menu Luk

Ventilationsservice

Ventilationsservice til private boliger

Ønsker du også at holde energiudgifterne nede og sikre et godt indeklima? Med service på dit ventilationsanlæg udfører vore specialister serviceeftersyn på alle ventilationsanlæg i private boliger, uanset hvor du bor på Sjælland.

Service én gang om året

Opret en serviceaftale og få jævnlig service, så du sikrer at fejl opdages i tide og du dermed undgår unødigt store reparationsudgifter og forøgede omkostninger til den daglige drift af dit anlæg.

Vi anbefaler, at du får udført service én gang om året for at opretholde den mest optimale drift.

Hos JT3 klima tegner du en serviceaftale på enten ventilationsanlæg, brugsvarmepumpe, luft til vand varmepumpe eller jordvarmepumpe.

Lovmæssigt krav

Lovgivningen stiller krav om at du får udført et årligt, certificeret eftersyn når du har installeret en brugsvandsvarmepumpe, luft/vand og jordvarmepumper med en fyldning kølemiddel på over 1 kg.

Anlæg med fyldning større end 1 kg kølemiddel efterses mindst 1 gang årligt ifølge bekendtgørelse nr. 100/2007

Har du et jordvarmeanlæg, skal du som ejer, mindst en gang årligt lade anlægget efterse af en sagkyndig i jordvarmeanlæg. Dette fremgår af Miljøministeriets Bekendtgørelse nr. 1019.

Dit ansvar

Det er dit ansvar at sikre at dit anlæg bliver serviceret korrekt og det kan have alvorlige konsekvenser, hvis du ikke overholder det. Er dit anlæg ikke indrettet eller serviceret korrekt kan det have betydning for din forsikringsdækning.

JT3 leverer certificeret ventilationsservice

Når du bruger JT3 ventilationsservice kan du være tryg ved at vi udfører de lovpligtige services korrekt.

Kontakt os om din næste serviceaftale

Udfyld formularen herunder og hør mere om vore serviceaftaler.