Menu Luk
Villaventilation
VI SØRGER FOR ET BEDRE INDEKLIMA I DIN BOLIG. DER ER TRE MÅDER AT GØRE DET PÅ: SELVBYG, MEDBYG ELLER TOTALBYG.

Villaventilations service

Ventilationsanlæg hører til en af de ting, man ikke skænker en tanke i det daglige. Det forventes bare at fungere 100 procent – og det gør det normalt også, men kun hvis det får udført et jævnligt serviceeftersyn.

Ventilationsservice til private boliger

Med service på dit ventilationsanlæg holder du energiudgifterne nede og sikrer at opretholde et godt indeklima. Vores specialister udfører serviceeftersyn på alle ventilationsanlæg i private boliger, uanset hvor du bor på Sjælland, Møn, Falster og Lolland

Fordele ved JT3 klimas ventilationsservice

Med vedligeholdelse af dit ventilationsanlæg sikrer du, at anlægget altid kører, som det skal. På den måde bruger anlægget mindst mulig energi, og det giver den mest optimale drift.

Ventilationsservice én gang om året

Vi anbefaler, at du får udført ventilationsservice én gang om året for at opretholde den mest optimale drift. Sørger du ikke for jævnlig service, kan du risikere, at fejl ikke bliver opdaget i tide, hvilket kan betyde unødige store reparationsudgifter og tabt energi.

Hos JT3 klima kan du tegne en serviceaftale på ventilationsanlæg, brugsvarmepumpe, luft til vand varmepumpe eller jordvarmepumpe.

Serviceaftalen kan tilpasses efter dine behov. Det gør, at du ikke skal bekymre dig om anlægget fungerer, som det skal og dette giver tryghed året rundt.

Service er ikke kun en anbefaling

Service på din brugsvandsvarmepumpe, luft til vand og jord til vand er ikke kun en anbefaling til dig som boligejer – det er også et lovmæssigt krav. Derfor er det vigtigt, at din varmepumpe får et årligt eftersyn så effektiviteten opretholdes.

Lovmæssigt krav

Det lovmæssige krav om et årligt eftersyn gælder brugsvandsvarmepumpe, luft/vand og jordvarmepumper med en fyldning kølemiddel på over 1 kg.

For brugsvarmepumper er fyldningen typisk under 1 kg kølemiddel, og der er derfor ikke noget lovmæssigt krav vedrørende serviceeftersyn

Ifølge bekendtgørelse nr. 100/2007, skal anlæg med fyldning større end 1 kg kølemiddel efterses mindst 1 gang årligt.

Eftersyn og vedligeholdelse m.v. af anlæg skal udføres af en person, som har fået den fornødne instruktion og øvelse i eftersyn og vedligeholdelse m.v. af den pågældende anlægstype.

Anlæg med fyldning større end 2,5 kg kølemiddel, skal det årlige eftersyn udføres af en tekniker fra et firma som er ISO9001 certificeret.

Ifølge Miljøministeriets Bekendtgørelse nr. 1019, skal jordvarmeanlæggets ejer, mindst en gang årligt lade anlægget efterse af en sagkyndig i jordvarmeanlæg.

Kort forklaring af lovgivningen og dit ansvar som anlægsejer 

Serviceaftaler og priser

Ønsker du en serviceaftale eller høre mere om vores priser og serviceaftaler så kontakt os HER

eller ring på 45 42 42 44

Eksempel på serviceaftale:

Det årlige serviceeftersyn omfatter:

540x288_service

Skulle der opstå en akut situation, er vi ikke længere væk end telefon: 45 42 42 44.