Menu Luk
Forside
JT3 KLIMA A/S HAR UDFØRT VENTILATIONSENTREPRISEN PÅ WIDEX NYE HOVEDSÆDE

Mere om køleanlæg

Vi leverer køleanlæg, der opfylder både jeres krav og behov som brugere, men naturligvis også lovgivningens krav til køleløsninger. Vi er medlem af AKB – Autoriserede Kølefirmaers Brancheforening, og det er din garanti for at vi er et autoriseret kølefirma. Vi er ligeledes ISO 9001 certificeret af Bureau Veritas.

Som kunde hos JT3 klima får du den helt rigtige sparring og en samarbejdspartner der har fokus på dit energiforbrug og din driftsøkonomi. Vi leverer energi- og miljørigtige køleanlæg, så du afsætter de mindst mulige Co2 fodspor.

Vi kan levere særligt lydsvage anlæg, hvor der er behov for eller krav om at holde støjniveauet helt i bund.

Vi sørger for at din køling foregår med miljøgodkendte og miljørigtige kølemidler, så du får den rigtige temperatur med god samvittighed. Vi har i den sammenhæng, erfaring i køleanlæg der anvender naturlige kølemidler.

Vi bidrager meget gerne i projekteringsfasen, for på den måde sikrer du at dit køleanlæg er dimensioneret og konstrueret præcis til det opgaven kræver. De krav du stiller, og de udfordringer der måtte være, bliver tænkt ind i løsningen fra starten.

Der er lovkrav til eftersyn af køleanlæg, og med vores serviceaftale er det ikke noget som du skal huske at få gjort. Vi sammensætter en aftale der er tilpasset dit behov, og sørger for at anlægget lever op til lovkravene, til hver en tid.

Erfarne og certificerede køleteknikere.

Den konstante udvikling inden for køleteknikker kræver at vi følger med. Derfor efteruddanner vi vores køleteknikere løbende, så vores kompetencer til hver en tid matcher den teknologiske udvikling.

Hvis du ønsker mere information om vores køleløsninger, har spørgsmål eller gerne vil høre om nogle af vores gode referencer, så kontakt Carsten Trangeled, på telefon 45 42 42 44.

540x288_koel

Vi udfører alle former for installationer indenfor køl.