Menu Luk

Mere om ventilationsanlæg

Forside
JT3 KLIMA A/S HAR UDFØRT VENTILATIONSENTREPRISEN PÅ WIDEX NYE HOVEDSÆDE

Mere om ventilationsanlæg

Projekteringsfasen er vigtig

Vi lægger stor vægt på at analysere krav og behov i tæt dialog med jer. Den løsning vi leverer skal dække jeres behov og tilfredsstille de krav I måtte have, inden for de økonomiske rammer der er udstukket. Investeringen og de økonomiske forhold vedrørende løbende drift og vedligehold skal vurderes samlet ved projekteringen for at I får et optimalt beslutningsgrundlag.

Kvalitet fra starten

Ved projekteringen lægger vi vægt på et gennemarbejdet løsningsforslag med korrekt dimensionering. Ved afleveringen af en installation er dokumentation og målerapport en naturlig del af leverancen.

Helt eller delvist

Vi kan tage opgaven fra start til slut, men udfører også anlægsarbejde i samarbejde med rådgivende ingeniører og arkitekter, eller som underleverandør til en hovedentreprenør.

Mange forskellige løsninger

Vi har løst mange forskelligartede opgaver. Blandt andet har vi leveret ventilationsanlæg til produktionshaller, supermarkeder, fabrikshaller og lagerlokaler. Vi udvikler altid skræddersyede løsninger, der tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Vi leverer ventilationsanlæg med eller uden varmegenvinding i alle størrelser.

Fremtidssikret

Vi forsøger altid at yde vores bedste for at I kan få en god og fremtidssikret løsning, med udgangspunkt i en sund driftsøkonomi. Vi udvikler løsninger der kan udvides efter behov og vi tager altid udgangspunkt i jeres individuelle behov og ikke mindst de lovmæssige krav om sikkerhed der er gældende inden for ventilering.

Hvis du ønsker mere information om vores ventilationsløsninger, har spørgsmål eller gerne vil høre om nogle af vores gode referencer, så kontakt venligst Susanne Haacks, på telefon 45 42 42 44

540x288_widex-auditorium

JT3 Klima A/S har leveret ti store ventilationsanlæg, der i alt behandler 150.000 kubikmeter luft pr. time med filtrering, varmegenvinding, opvarmning og køling. Et af disse betjener det nye auditorium.