Menu Luk
Udlejningstrailer med køl og ventilation
VI UDLEJER TRAILERE MED MOBILE KØLE- OG VENTILATIONS-ANLÆG TIL AD HOC OPGAVER, NÅR BEHOVET OPSTÅR.

Udlejning af transportable køle- og ventilationsanlæg.

Har I akut behov for køling eller ventilation på grund af nedbrud/ombygning af eksisterende anlæg? Eller kan jeres nuværende køle- og ventilationsanlæg ikke klare jeres behov på grund af midlertidig øget produktion eller forsøgsproduktion? Måske er det til et filmstudie, en TV produktion eller en pop-up butik!

I venter måske bare på, at finde den rigtige løsning til et nyt køle- eller ventilationsanlæg.

Uanset om behovet er kort- eller langvarigt kan der lejes et anlæg af os. Afhængig af jeres behov finder vi et anlæg, der for en kortere eller længere periode, kan dække jeres behov for køling/ventilation.

Vi ved hvor vigtigt det er, at jeres køle-og ventilationsanlæg fungerer optimalt hele tiden. Derfor bestræber vi os på, at installere disse anlæg hos jer så hurtigt som omstændighederne gør det muligt. Derfor er flere af vore anlæg transportable som er nemme transportere rundt.

Priser

Fra kun kr. 200,00 pr. uge plus opstilling, eksklusiv evt. huller, kabler og slanger.

Ring og få et tilbud på en løsning.

Kapacitet

Vores anlæg dækker en kølekapacitet fra 2 til 30 kW pr. transportable køle- og ventilationsanlæg.

Ring på telefon 45 42 42 44 hvis du vil vide mere om vores anlæg.

vil du vide mere

Måske er det til et film studio, en TV produktion eller en pop up butik. I venter måske bare på at finde rigtige løsning til et nyt køle eller ventilationsanlæg. Ring for mere information på 45 42 42 44.

priser

Fra kun 200,- pr. uge plus opstilling, evt. huller, kabler og slanger. Ring på telefon 45 42 42 44 og få et tilbud på en løsning.

kapacitet

Vores anlæg dækker en kølekapacitet fra 2 til 30 kW pr. transportable køle- og ventilationsanlæg. Ring på telefon 45 42 42 44 hvis du vil videre mere om vores anlæg.