Menu Luk
Energioptimering
JT3 KLIMA A/S UDFØRER ENERGIOPTIMERING, HER ET ESCO PROJEKT I SAMARBEJDE MED NCC CONSTRUCTION DANMARK A/S, PÅ 13 SKOLER I RUDERSDAL KOMMUNE

Energioptimering

Energiforbruget er en vigtig parameter når vi taler om din virksomheds økonomi. Energiforbruget er stigende, og det er prisen på energi også. Derfor er det vigtigt at kigge på energiforbruget til ventilation og køling. Dit ventilations- eller køleanlæg kan med stor sandsynlighed optimeres i forhold til energiforbrug.

Vi analyserer dit anlæg og leverer en analyse med anbefalinger til forbedringer. Vores mange års erfaringer viser at der ofte kan spares op til 25-40 % på energiforbruget, med de rette investeringer og tilpasninger. Energibesparelser på køling og ventilation kan ofte tjenes hjem på 2-5 år, og din virksomhed kan får et betydeligt flottere Co2 regnskab.

Det langsigtede energiforbrug er det væsentlige når vi taler om energioptimering. Et anlæg der kører optimalt og som bruger mindst mulig energi stiller krav til din drift og vedligeholdelsesplan. Med vores serviceaftaler sikrer du at dit anlæg altid kører optimalt, med mindst mulig slitage og energispild til følge.

Der findes i dag diverse puljer til energibesparende projekter man kan søge, og vi kan hjælpe dig med at søge midler til din energioptimering.

Hvis du ønsker mere information om vores energioptimering, har spørgsmål eller er du i tvivl om, hvorvidt din virksomhed kan opnå besparelser på energiforbruget, kan du få mere information hos Thorkild Steen Andersen på telefon 45 42 42 44.

540x288-_gl-ventilatior

Ofte kan der ved energioptimering spares op imod 20% energi.